A LaPanoràmica.cat tenim les eines necessàries per a assessorar les empreses, els treballadors autònoms i els artistes per a que desenvolupin la seva presència online i offline de forma autònoma i satisfactòria. En l’assessoria en comunicació, els aconsellem sobre comunicació, sobre la línia editorial i sobre els seus públics. A més, els donem alguns trucs per arribar més fàcilment als objectius que desitgen.

Els clients que contracten aquest servei sol·liciten normalment una assessoria periòdica per a no perdre el fil. Tot i això, les Assessories en comunicació són també una bona estratègia per iniciar un projecte empresarial o artístic per un mateix.

L’èxit de les nostres assessories en comunicació rau en que els professionals posteriorment puguin desenvolupar tasques de comunicació per ells mateixos, sense necessitat de contractar una empresa externa.

pla de comunicació sabadell barcelona online la panoramica

 

A més, a LaPanoràmica.cat realitzem plans de comunicació online i offline, anuals i de sis mesos, per tal que les empreses o autònoms puguin seguir un full de ruta de comunicació mes a mes fins arribar als objectius fixats.

Per ampliar el seguiment, LaPanoràmica.cat compta amb un servei en analítica web mensual, trimestral, anual o per temporada determinada seguint paràmetres com Google Analytics.

 

Consulta preus i horaris!