Els darrers mesos La Panoràmica ha acompanyat un client nou molt especial: La Bodegueta de les Corts. És una bodega tradicional del barri de Les Corts de Barcelona, amb tot l’encant de la tradició però també amb una clara aposta per la innovació i la modernitat, i és que en Rafa i la Bea, els seus creadors, tenen una clara visió de futur centrada en la cuina a baixa temperatura, les delicatessens, el maridatge de vins, caves i cerveses d’importació i els plats de tota la vida cuinats amb tot l’amor del món.

El community manager de La Bodegueta dels primers mesos és de La Panoràmica, i estem contents perquè amb unes estratègies naturals i orgàniques va aconseguir 400 seguidors a la seva pàgina de Facebook en els seus primers 2 mesos de vida; seguidors majoritariament del barri de Les Corts que són clients directes o potencials i que participen força de la pàgina. Un cop passat aquest primer període per arrancar les xarxes, vam deixar-los a la Bea i al Rafa de la Bodegueta les indicacions pertinents per anar publicant regularment, i vam acomiadar-nos d’ells!

community manager barcelona

Com a agència global de comunicació online i audiovisuals, des de La Panoràmica vam realitzar un pla estratègic de comunicació abans de començar, a més de la realització de fotografies del local i dels seus serveis i personal per a poder nodrir les xarxes amb contingut visul de qualitat. A banda de la gestió de les xarxes socials de La Bodegueta, en ocasions també realitzem dissenys de cartelleria per a esdeveniments puntuals, amb el departament de disseny gràfic de La Panoràmica que treballa mà a mà amb el community mànager. En ocasions també hem realitzat campanyes de promocions i ofertes en el local físic, sobretot en el seu primer mes, amb publicitat online, que va donar molt bons resultats per a atraure nous clients al local.

Una de les nostres apostes sempre ha estat centralitzar tots els serveis que un client pot necessitar, de manera que facilitem la gestió de serveis alhora que la seva execució; i l’avantatge principal és que tot té un sentit comunicatiu únic i coherent.

fotografia de comida barcelona

Moltes gràcies per la vostra confiança, Bea i Rafa!