El pack creatiu és clau!

LaPanoràmica gaudim molt amb aquelles coses que ens criden l’atenció per la seva creativitat i que tenen la capacitat de trencar la normalitat.  Aquesta originalitat pot presentar-se en una persona, en una frase, una cançó o com en el cas que avui volem compartir amb tots vosaltres, en un pack.

El pack (packaging) és una peça clau en qualsevol marketing mix, però allunyant-nos de la visió més comercial que es pot centrar en la importància del pes, les unitats…, existeix una característica molt i molt important i és la de la IMAGINACIÓ. En l’actualitat, la publicitat té com a un dels seus principals objectius explicar històries, apropar-se a les persones i fer que aquestes se sentin atretes.

A nosaltres ens encanten aquelles creativitats que tenen la capacitat de fer-nos somriure, imaginar i compartir històries, com en el cas dels packs que us presentem a continuació.

Pack creatiu

Amb aquest packaging de pasta no podem evitar pensar en la personalitat de cada un dels cuiners…¡oído cocina!

El pack creatiuNo es pot comparar beure whisky d’una ampolla qualsevol a beure amb bossa inclosa i semblar un autèntic foraster

Pack creatiu

D’acord! És molt possible que aquest packaging no capigui en una nevera normal, i molt menys en la d’un pis compartit entre estudiants, però és espectacularment atractiu, o no?

Pack creatiu

En aquest pack no feia falta ni posar el logo de la marca, però ens encanta que sense perdre la identitat pròpia es puguin refer els packs, creant novetat i atracció.

Pack creatiu aigua A més de que una imatge val més que mil paraules, nosaltres pensem que si si saps fer o promets una cosa és millor que la demostris directament. Així que si un Festina és resistent a l’aigua és genial que ho demostrin!

Per sort, de packs creatius n’hi ha de molts i de molt variats i per tant, en un futur compartirem amb vosaltres més exemples com aquests, que esperem que us hagin sorprès com a nosaltres.

Que tingueu un bon dia.

 

← Entrada prèvia

Entrada següent →

1 Comentari

  1. Menys al de la llet, que no hi ha ni per on agafar-ho (literalment), els altres els veig molt factibles ^^

Deixa un comentari

Compartit