Els millors anuncis gràfics del moment – Març 2014

A LaPanoràmica ens encanta la publicitat creativa i els millors anuncis. Com ja sabeu, podeu trobar setmanalment anuncis gràfics amb enginy i seny a la nostra pàgina de Facebook. Per si teniu ganes de més, hem elaborat aquest recull dels millors anuncis gràfics de la publicitat del moment.

Potser perquè s’apropa la maleïda “Operación Bikini” aquest mes han aparegut diversos anuncis que ens recorden els dinars de nadal que vam fer fa uns mesos.

fat can't hide lapanoramica.cat la panoramica publicitat publicidad

obesité france obesity ad advertising publicitat publiciada la panoramica lapanoramica.cat

Per la Llibertat d’Expressió i de Premsa, Reporters Sense Fronteres ja han fet pública la seva campanya, “Freedom for Tweets – Erdogan”, on el polític turc llueix hashtag a la boca.

Erdogan freedom for tweets reporters without borders sense fronteres rsf rwb lapanoramica la panoramica publicitat ad

Recordem la campanya del 2013 de Reporters Sense Fronteres

reporters without borders llibertat de premsa lapanoramica la panoramica ad publicitat anunciContinuant amb el fil democràtic no podem oblidar la magnífica campanya “Democracy Of Truth“, amb aquest anunci anomenat “Voice” fet per l’agència Nikotine, de l’Índia per a les eleccions del país. “El poder està en les teves mans. Tan sols has de votar”.

democracy of truth india ad advertising publicitat india democracia lapanoramica la panoramica

Si ens posem sensibles triem aquest anunci d’un alberg de gats de Filipines: “Tu veus un gat, ell veu una llar: Adopta’l”

cara welfare ad  lapanoramica la panoramica

El fabricant de sanitaris Roca també té alguna cosa a dir sobre la ecologia i ho demostra amb aquesta campanya “Crime” contra el malbaratament de l’aigua.

roca crime ad publicitat anunci aigua ecologia lapanoramica la panoramica

I a França ens consciencien sobre el benefici de menjar molta verdura: “Vetllen per tu”.

ad veillent pour vous

Per acabar amb la mala consciència (o més aviat per generar-la), no ens oblidem de la nova campanya de PETA, els defensors dels animals ens donen el missatge, aquesta vegada, sense paraules: “Beyond words“, establint un joc visual amb les icones de WhatsApp que tots acabem entenent. Prepareu-vos.

 

← Entrada prèvia

Entrada següent →

2 Comentaris

  1. El que més m’ha agradat ha sigut el de l’alberginia, serà perquè el meu superheroi preferit sempre ha sigut batman? 😛

Deixa un comentari

Compartit