Cada un de nosaltres segueix a centenars d’usuaris a Twitter, alguns per amistat real, alguns per afinitat, alguns per compromís i d’altres per que queda bé. De vegades hem hagut de forçar-nos a fer Unfollow a Tuitaires  massa escandalosos que embrutaven el nostre  timeline de Repiulades absurdes. Ara ho tenim més fàcil: Twitter ens permet continuar seguint aquella persona tan influent, encara que pesada, sense haver de seguir tots els Retweets que fa.

Segur que ja esteu pensant en candidats per a fer una prova: només heu d’entrar al vostre compte de Twitter, a continuació heu de fer click al nombre de gent a la que seguiu. Se us desplegarà la llista completa de gent a la que actualment feu Follow. En aquest punt teniu la opció de fer l’Unfollow fàcil de tota la vida, o de picar a l’icone desplegable en que apareix una silueta, just al costat del nom del Twittaire.

Twitter La Panoramica

En aquest punt, és tan senzill com fer un “Desactiva les Repiulades“.

A partir d’ara tans sols llegirem tot aquell contingut que el Twittaire en questió hagi publicat, però deixarem de rebre els Retweets que fagi. Fàcil, eh?