Si durant el dia a dia els nostres smartphone ens ajuden a trobar adreçes, a demanar un taxi, a buscar amics propers i a organitzar-nos la vida amb calendaris i notes, no és estrany que hagin aparegut infinitat d’apps dedicades a fer-nos, també, els viatges molt més senzills. Agafeu-vos ben fort al vostre dispositiu móbil i a recórrer món amb aquestes 5 atractives i pràctiques apps.

1. FlightTrack Pro: planejant vols

flight vol lapanoramica.cat la panoramica appControlar tots els detalls d’un vol ara us serà més senzill amb FlightTrack Pro. L’app us indica l’estat actualitzat dels vols així com la terminal i la porta d’embarcament. Per tots aquells que us sentiu perduts en un aeroport, aquesta és la vostra app. A més del seguiment dels nostres itineraris a temps real, si hi ha cancel·lacions de vols l’app et proposarà vols alternatius. FlightTrack  és de pagament i està disponible per a iPhone i iPad.

2. Vocre: traductor simultani

Amb aquesta app podràs traduïr tot el que diguis al micro. Tan senzill com indicar la llengüa que des de la que vols traduïr, entre Xinès, Francès, Alemany, Italià, Japonès o Espanyol i indicar l’idioma en el que vols sentir la traducció. És útil perquè no només pots escoltar la pronúncia sinó que també pots veure el text de la traducció. Ja no teniu excusa per anar a recórrer la Xina. L’app és de pagament i per a Iphone. Els usuaris d’Android  o els que busqueu una app gratuïta podeu optar per l’app de Google Translate.

3. Help Call: els telèfons d’interés a un click

flight vol lapanoramica.cat la panoramica appJa és complicat tenir a mà tots els telèfons d’urgència a casa nostra, com per tenir-los també quan viatgem… Ara però, és possible tan sols tenint aquesta app: Help Call auto-detecta la teva localització i t’ofereix el contacte dels telèfons d’interés a un sol click: la policia, les ambulàncies, els bombers, etc. A més, per emergències de les de veritat, tan sols sacsejant el nostre dispositiu podriem parlar amb els serveis necessaris. De moment l’app és exclusiva per a iPhone.

4. Oanda Currency Converter: això quant valia?

Aquells viatges en que hem gastat més del compte per no controlar bé el canvi de divises s’han acabat. Amb l’app Oanda ja no tenim excusa: és un conversor gratuït de moneda amb un disseny fàcil d’utilitzar. Oanda Currency Converter està disponible per a Android, iPhone, iPad i Blackberry.

5. Yelp: on anem?

flight vol lapanoramica.cat la panoramica appYelp és una app similar a TripAdvisor, basada en les opinions dels seus més de 50 milions d’usuaris. És molt útil per viatjar perquè podem veure el preu aproximat d’hotels, botigues, perruqueries i molt més; a banda de llegir les opinions dels que ja hi han anat. També podem buscar llocs segons si tenen WiFi gratis, o terrassa… A més, pots remarcar els llocs que t’han agradat per visitar-los més tard.  App disponible gratis per a iPhone, iPad, Palm, Android, Blackberry i Windows.

 

Bon viatge!