Apps, apps i més noves apps. El mercat de les apps no para de créixer, tot i que alguns estudis recents diuen que la majoria d’usuaris no es descarreguen cap app durant mesos. Tot i això, si sou amants de l’appologia, us agrada estar a la última i si encara us queda espai al vostre iPhone o Android, podeu provar aquestes noves apps que ens arriben aquest mes.

1. Boomerang

El darrer cap de setmana Instagram obria concurs per a que els usuaris provéssin la seva nova app: Boomerang. El que fa és convertir les imatges de vídeo en loops mitjançant GIFs, de manera que el vídeo mai no acaba, sempre repeteix la mateixa acció. D’aquesta forma es poden donar vídeos força creatius…

la panoramica video

2. SelfieX

Va confessa: tu també et fas selfies. Un dia que et veus especialment guapo, aquell dia que per fi surts de festa i estàs pletòrica, el dia que poses cara de pomes agres i els hi vols explicar gràficament als teus amics que no tens un bon dia… Tots ens fem selfies, i s’ha de reconèixer que per tot l’us que en fem, la càmera davantera dels nostres dispositius mòbils sol ser força deficient: la sensibilitat de la llum és pobra, les fotos surten amb gra, de poca qualitat… Si vols seguir utilizant la càmera bona del teu mòbil i no sortir desquadrat, SelfieX t’ajuda: quan et troba centrat a la imatge fa la foto automàticament, sense que hagis de barallar-te fent clicks a la pantalla i no trobar el disparador.

selfie

 

3. Offline Time

Per fi una app per aturar el temps! Si ets dels que es distreuen fàcilment mirant virals random, posant likes a facebook i buscant noves idees decoratives quan has de treballar, aquesta és la teva. Offline Time et deixa, durant el temps que tu li diguis, fins i tot sense email: la gran distracció. És una app descarregable per a Mac. De moment no existeix per a PC, però pel bé dels no-adeptes de Mac, esperem que arribi aviat!

la panoramica comunicació fotografia sabadell

4. Weebly

Crea una pàgina web gratis en passos senzills: arrossega i engantxa noves seccions, i, sobretot: no et compliquis la vida. Una versió més simple de wordpress, diuen, i s’utilitza des del mòbil. Weebly és gratuït per a iOS i Android. Ho provem?

la panoramica fotograf

5. InkBoard

Podem modificar les fotos dels nostres mòbils de mil maneres, però encara no hi ha grans apps per a dibuixar-hi: arriba InkBoard per deixar-nos provar la nostra vena artística amb colors i pinzells varis sobre qualsevol foto de la nostra galeria. És grstuït per a iOS i Android.

la panoramica video corporatiu