Les Apps són un camp d’exploració contínua que no deixa de soprendre’ns i continua creant novetats capaces de fer-nos la vida una mica més fàcil, o com a mínim entretiguda. Aquí tens un llistat de les últimes Apps imprescindibles.

Rizon

Per a fotògrafs i aficionats de la imatge que saben el que vol dir “l’Hora Màgica”, també coneguda com a “Hora Daurada”, aquesta App serà un tresor. Mitjançant dades de localització és capaç de dir-nos, exactament, quan hem de sortir a fer la millor foto de posta de sol. Pels més freaks, també pot memoritzar les Hores Màgiques del futur i avisar-te per a que treguis la càmera a temps. Una bona excusa per sortir cada vespre a fer un volt, no?

rizon app lapanoramica la panoramica comunicacio agencia sabadell video productora

 

Wondr

Aquesta App serà el complement de Twitter per als més extrovertits a la xarxa, ja que permet mantenir xats amb els teus followers de Twitter, i aquests permaneixeran com a anònims mentre xategen amb tu. Sona divertit, oi? El que has de fer és triar un tema i avisar els teus seguidors que estàs preparat pel xat. Estigues preparat perque les preguntes poden ser de tot tipus!

lapanoramica la panoramica comunicacio agencia sabadell video productora

Whitagram

Pensada com a pas previ abans de pujar una foto a Instagram, aquesta App ens permet editar les nostres fotografies i posar marcs blancs amb certa elegància. Els extres de disseny que pots engantxar a la fotografia tenen una estètica de tatoo flash molt de moda.

lapanoramica la panoramica comunicacio agencia sabadell video productora

 

Bar Roulette

Bar Roulette en defitiniva et vol teure de casa: utilitza l’app Uber per a dur-te de bars, és l’app qui tria el bar i la destinació, tu només t’has de deixar portar i l’app farà la resta. En el nostre país les coses no són fàcils per a Uber -l’aplicació ha passat a ser actualment un servei de menjars a domicili- de manera que ara per ara només la prodrem fer servir al 100% als Estats Units.

lapanoramica la panoramica comunicacio agencia sabadell video productora

Wander Co

Una altra App per a intrèpids i amants dels viatges. Wander Co és similar a Instagram avui dia, però només per a amants dels viatges i de perdre’s pel món. Els diaris de viatge dels usuaris de Wander et faran pensar en noves escapades. Usuaris de tot el món poden reunir-se a la App per a compartir experiències de viatge i quedar en els punts del món on coincideixin. De fet, amb el temps, Wander s’ha convertit en un arxiu perfecte per a viatjar des del sofà de casa i conéixer parts del món que d’altra manera potser mai no haguèssim vist. No confondre amb l’App Wander, l’App dels viatgers solters, perque, qui sap, potser pensant en escapades acabem trobant una altra cosa.

lapanoramica la panoramica comunicacio agencia sabadell video productora

Realmoji

Per fer el tonto en les converses de WhatsApp o Facebook Messenger, Realmoji converteix les emoticones que li enviis en fotografies reals similars. Podries jugar solet amb Realmoji i riuries una estona, però potser la gràcia seria compartir aquestes conversions d’emoticone a imatge fotogràfica, no creus?

lapanoramica la panoramica comunicacio agencia sabadell video productora