Agència de comunicació

Amb la comunicació 360º de La Panoràmica el social media va més enllà.

Assessoria en comunicació

Comunicació Corporativa

Realització Audiovisual

Publicitat Online

Disseny Gràfic

 

Assessoria en comunicació.  

A LaPanoramica.cat t’ajudem a realitzar la comunicació que més s’escau segons el teu producte o servei. T’assessorem per a trobar la millor línia editorial i et tracem un full de ruta per a que puguis fer-ho tu mateix. A més, analitzem la teva empresa i realitzem el millor diagnòstic per a elaborar un pla de comunicació: t’ensenyem les debilitats i els punts forts del teu web i et dissenyem les estratègies de màrketing que més s’adiguin amb els objectius de la marca.

assessoria comunicacio sabadell curs community manager comunicacio empresarial

Fes click per saber-ne més

Social Media: community manager.

La consultoria en xarxes socials és el primer pas elaborat per LaPanoràmica.cat amb el qual es determinarà la estratègia a seguir en les plataformes 3.0 com Facebook, Twitter, Pinterest, Behance, Instagram, Delicious, Google+

A LaPanoràmica.cat creiem que cada projecte té una personalitat pròpia i per tant un traçat en Social Media diferent a la resta. Amb el servei en Community Management, un especialista en comunicació online o Community Manager dinamitzarà de la millor manera les comunitats a les que el projecte pretén arribar. D’aquesta forma, els Community Managers aconseguiran augmentar el tràfic web del teu negoci o millorar la visibilitat online del teu producte, propiciant així un entorn adient per les vendes o la notorietat del teu servei o producte.

A més, oferim servei de continguts: redacció de posts per a blog, articles, notes de premsa… i comunicació integral online i offline per a grans projectes.

community manager sabadell xarxes socials redes sociales

Descobreix més

Audiovisual.

Els serveis de vídeo i fotografia poden construir la imatge que somies pel teu negoci a través de vídeos corporatius, gravació d’esdeveniments, vídeos privats, showreels, tutorials, etc. La nostra realitzadora principal, Núria Nia, té una llarga experiència en la realització de pel·lícules documentals, spots publicitaris per grans clients com Coca-Cola, videoclips per músics com Peret… i sabrà triar els elements necessaris per a resaltar el teu projecte.

A més, amb els fotògrafs de LaPanoràmica.cat pots aconseguir la imatge que desitges per a les teves xarxes socials, web, flyers, targes i cartells.

video sabadell audiovisual sabadell productora sabadell terrassa video corporativo video corporatiu realizacion video servei video sabadell

Descobreix els nostres vídeos

Google Adwords.

Mitjançant campanyes de PPC amb Google Adwords la teva empresa pot arribar al públic desitjat i doblar en visibilitat i vendes o contactes. A més, busquem la millor estratègia en publicitat amb Google i els socis de cerca per a cada web, per a treure el màxim rendiment a les campanyes publicitàries.

publicitat online sabadell adwords sabadell google adwords publicidad google sabadell campanya campaña google

Descobreix més sobre el nostre servei en Publicitat Online

Naming i Logotip.

Si la teva empresa o start-up està a punt de néixer i necessites trobar-li un nom, LaPanoramica.cat t’ofereix un servei de Naming basat en els seus atributs. A més, et dissenyem el logotip i la identitat corporativa.

disseny logo disseny logotip sabadell logotips diseño logo barcelona logotipos diseño grafico

Què és el Naming i Logotip?

Ara que saps tot el que oferim,

Vols més informació?