Durant aquesta setmana Twitter està actualitzant els perfils dels usuaris per a que puguin tenir opció a una nova prestació de la xarxa social. És totalment opcional i es tracta de la possibilitat de rebre i enviar missatges privats o DM de qualsevol seguidor, sense que necessàriament hi hagi follow mutu.

twitter dm lapanoramica.cat

 

Fins ara, els DM estaven limitats a les relacions recíproques: dues persones que se seguien mútuament. Ara però, amb la possibilitat d’enviar missatges privats a qualsevol usuari, el debat sobre l’spam a Twitter torna a ser notícia.

 

A partir d’ara serà més fàcil contactar amb el community manager d’una marca, per exemple, però totes aquelles empreses que utilitzen els DM per fer publicitat possiblement també aprofitaran la modificació de Twitter per a colar-nos les seves accions de comunicació.

Si encara no veieu l’opció a la configuració del vostre compte, en pocs dies podreu marcar la casella de “rebre missatges directes de qualsevol seguidor”. Si no la marqueu, la configuració seguirà sent com fins ara.